Intercanvi de registres amb administracions no catalanes (SIR) a EACAT

Des del Consorci AOC iniciem un nou servei a EACAT anomenat “Intercanvi de registres amb administracions públiques no catalanes (SIR)”, que té per objecte el registre de les comunicacions telemàtiques que tinguin origen o destí en administracions públiques no catalanes.

Aquest nou servei facilitarà i agilitarà les comunicacions entre administracions catalanes i no catalanes i complementarà els serveis oferts per la plataforma EACAT.

Conforme el Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques vagi activant els ens adherits a EACAT, us ho anirem comunicant de forma individual per tal que pugueu començar a emetre i gestionar els assentaments registrals amb les administracions no catalanes. Mentrestant no se us activarà el botó (es veurà en gris) per descarregar la tramesa d’enviament si hi accediu.

També caldrà que el vostre gestor doni prèviament els permisos per consultar el registre als usuaris que hi accediran.

Al Portal de suport del servei EACAT podreu consultar les FAQs que us permetran conèixer el detall de les funcionalitats del servei.

Comentaris

 • Marta Albà ha dit:

  El SIR està connectat al MUX? Es a dir, el que ens arribi o el que enviem a través del SIR ens quedarà automàticament registrar en el nostre Registre de documents d’entrada i sortida?
  Gràcies

  • xllebaria ha dit:

   Una vegada acceptades les peticions d’assentaments, es tracten com qualsevol altra tramitació EACAT, amb el registre d’entrada corresponent, que es farà en l’eina de registre definida a MUX. Quan feu un enviament es registra de sortida automàticament.
   O sigui que la resposta a la pregunta és SÍ.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *