Informe de l’activitat de l’AOC (juny 2017): els serveis inauguren el “mode estiu”

Serveis AOC de vacancesHi ha dos tipus d’estiuejants: els que prefereixen estius tranquils, escoltant el plàcid soroll de les onades o el piu- piu dels ocells al camp, i els que es decanten per les vacances trepidants, sense temps per descansar.

Sigueu d’una classe o altra, ben segur que preferiu començar el descans estival deixant-ho tot ben lligat pensant en un ”hivern que ja està aquí”. El mes de juny ha estat un bon preludi de cara a un estiu plàcid. Des del Consorci AOC volem vacances sense ensurts per a tothom i el que ens agrada és que les tendències es mantinguin a l’alça i els serveis agafin velocitat de creuer, encara que escullin navegar en vaixells-ciutat amb cinemes, tirolines, polseres de tot inclòs i aglomeracions al bufet lliure.

Aquest mes destaquen dos serveis en concret, que han treballat molt durant els darrers sis mesos i s’han guanyat els dies de platja i sol. L’e-TRAM segueix la tendència del mes de maig (hi ha 700 tramitacions més) i acumula ja 24 mil tràmits més que el total de l’any 2016. Destaca en especial l’Ajuntament de Tarragona amb 1.252 tràmits, el doble que el segon ens més actiu, el de Roses.

També cal mencionar l’e-NOTUM, que quasi ha assolit el total de l’any anterior; aquest mes ha estat també de rècord, amb quasi 90 mil notificacions de les quals el 37% corresponen a la Generalitat de Catalunya.

Aquest mes tots els serveis del Consorci AOC tenen un nivell òptim de disponibilitat, amb una mitjana propera al 100%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Juny 2017