Calem foc a les notificacions en paper!

Com podríem passar d’enviar el 90% de les notificacions en paper a enviar-les majoritàriament per mitjans electrònics?

Actualment, únicament els ajuntaments de Catalunya, es gasten més de 90 milions d’euros cada any en notificacions i comunicacions per correu postal. Creiem que podem generar un estalvi del 80% (és a dir, 72 milions d’euros) si les administracions apliquem de forma efectiva i intel·ligent les obligacions que preveu la Llei 39/2015.

Així doncs, calem foc a les notificacions en paper i busquem nous canals i millores de procediment. Ens ajudes?

Si et sents innovador i t’agrada col·laborar en millorar l’administració, et convidem a participar en un nou repte dins la plataforma de creativitat col·lectiva Nextinit, plataforma que utilitzem per generar idees innovadores als reptes plantejats amb la participació d’usuaris, ja siguin treballadors públics i/o ciutadans.

Aquest és el nou repte:

“Com podríem passar d’enviar el 90% de les notificacions en paper a enviar-les majoritàriament per mitjans electrònics, generant estalvis i agilitant el temps de tramitació?”

 

Participa en aquest repte

  • Ja ets usuari de Nextinit? Accedeix i escriu el teu usuari i contrasenya (si no el recordes sempre pots fer-te reinicialitzar la contrasenya via correu-e)
  • Ets nou a la plataforma? Crea el teu usuari i segueix les instruccions.

Aprofitem el potencial de Nextinit per plantejar reptes que des de l’AOC considerem rellevants. Amb el teu enginy i les tècniques de “gamificació” has de donar solucions als reptes que desitgem trobis engrescadors i ens ajudi a transformar l’Administració.

A més de ser creatiu proposant idees també hauràs de ser un intel·ligent inversor destinant el teu pressupost a les idees que creus guanyadores. Pots consultar el vídeo per entendre el funcionament de Nextinit.

La col·laboració és la clau de la innovació, comptem amb tu!

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN