Servei de Certificació Digital: intervenció programada per adaptació de perfils de certificats a EIDAS (21/06/2017)

Per tal d’aplicar els canvis comunicats al Servei de Certificació Digital, el dia 21/06/2017 es farà una intervenció que afectarà tant als usuaris de T-CAT, com a les Entitats de Registre T-CAT i idCAT de la manera indicada a sota per cada cas:

T-CAT:

  • Sol·licitud d’emissió, renovació, revocació de certificats T-CAT a través d’EACAT: No es podran gestionar durant tot el dia. El servei tornarà a estar operatiu al dia següent a la intervenció. Les sol·licituds pendent de signar desapareixeran i caldrà tornar a gestionar-les.
  • Gestions de través de la carpeta de subscriptor (lliurament i descàrrega de certificats): El servei tornarà a estar operatiu al dia següent a la intervenció. Tots els certificats en programari (T-CAT P i certificats de dispositiu) que hagin quedat pendents de lliurament i descàrrega abans del 21/06/2017 desapareixeran de carpeta de subscriptor i no es podran lliurar un cop finalitzada la intervenció. En aquest sentit, caldrà que descarregueu aquests certificats abans del 21/06/2017 o caldrà tornar-los a sol·licitar.

Entitats de Registre T-CAT:

  • Emissió i gestió de certificats: no es podran peticionar, aprovar ni emetre certificats fins al dia següent a la intervenció.

Entitats de Registre idCAT: la intervenció afectarà a la sol·licitud, emissió i gestió de certificats idCAT a partir de les 15:00 hores.

Pel que fa al reconeixement dels perfils dels nous certificats (T-CAT i idCAT) a les aplicacions, us recordem que teniu a la vostra disposició el nou paquet de certificats de proves en aquest enllaç per tal que el feu servir per fer les proves necessàries per adaptar els vostres programaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *