Sí. El servei e-NOTUM pica a la porta. I ben fort. Des de principis d’any es mou entre xifres altíssimes i aquest mes de març ha aconseguit arribar al seu màxim històric. Ha superat les 81 mil notificacions i ja porta un acumulat de 183.022, que és ja el 42% del total de l’any passat. Com és habitual, l’ens que més ha notificat és la Generalitat de Catalunya, en particular el Servei Català de Trànsit (17.173), seguit del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda (6.018) i el Departament d’Empresa i Ocupació (1.974). Els ajuntaments que més han notificat han estat els de Barcelona i Girona.

Com ha estat passant aquests darrers mesos, el març de l’e-TRAM també ha sigut productiu: ha establert un nou rècord amb més de 13 mil tramitacions. També cal fer la comparativa amb l’any passat perquè a aquestes alçades d’any ja porta un 56% del total del 2016. Com és habitual, la “Instància genèrica” continua sent el tràmit més emprat (86%) seguida de lluny per “Queixes, suggeriments i propostes” (3,6%) i el “Volant d’empadronament actual” (1,8%).

Per la seva banda, l’e.FACT també segueix una línia ascendent des de principis d’any: el mes de març s’han gestionat quasi 250 mil factures. Com cada mes, l’ens més actiu és l’Institut Català de la Salut, amb el 14,6% de les factures gestionades.

Aquest mes tots els serveis del Consorci AOC tenen un nivell òptim de disponibilitat, amb una mitjana per sobre del 99%.

Mitjançant l’enllaç següent, podeu accedir a l’informe complet de les dades d’activitat dels serveis. Març 2017