Vols ser un “petit” però “gran” govern digital? Inscriu-te a la Jornada e-SET

L’AOC organitza el proper 28 d’octubre la jornada “e-SET: cinc passes per a ser un “petit” però ”gran” govern digital”. El servei e-SET de l’AOC facilita a les organitzacions petites i mitjanes esdevenir digitals a través d’un procés intern de transformació, que combina el desplegament d’un sistema de treball i de gestió comuna, la gestió del canvi (persones) i el desplegament de solucions d’administració electrònica.

L’e-SET és, doncs, una combinació de mètode + gestió de persones + tecnologia, els tres elements que faciliten disposar d’una verdadera palanca de canvi per a la transformació digital. A més, l’e-SET és un servei que ajuda a donar compliment als preceptes de la Llei 39/2015 de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Actualment l’e-SET està activat en una cinquantena d’ajuntaments catalans i amb aquesta jornada l’AOC vol acostar el servei a la totalitat del territori.

Objectius de la jornada

 • Donar a conèixer el servei e-SET, explicar-lo al món local tot conscienciant-lo de la seva necessitat
 • Compartir les experiències pràctiques de l’aplicació del servei e-SET al territori
 • Debatre els reptes més importants pel que fa a la transformació digital a les organitzacions locals

La jornada està destinada a càrrecs electes i treballadors públics d’ens locals i d’altres ens públics de fins a 60 treballadors adscrits a serveis administratius i tècnics, interessats en la transformació digital de les seves organitzacions.

Per inscriure’s a la jornada, cal emplenar el formulari d’inscripció a la Jornada e-SET. Tanmateix, us convidem a visitar el programa de la sessió e-SET.

6 Comentaris

 1. Bon dia, des del municipi d’ESPONELLÀ, comarca del Pla de l’Estany, estem interessats en aquesta jornada.
  ens podríeu informar de quin dia està prevista la jornada a les comarques gironines?
  Moltes gràcies
  Salutacions,
  Montse

  1. Bon dia,

   hi ha hagut un canvi d’ubicació i la jornada es farà a l’Espai Francesca Bonnemaison (Carrer de Sant Pere Més, Baix 7, 08003). En breu enviarem una comunicació informant del canvi d’ubicació.

   Salutacions,

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi