L’AOC participa al Fòrum d’Innovació Pública: reptes i desafiaments de les Administracions en la transformació digital

im0001188864-1El Fòrum d’Innovació Pública, organitzat per Wolters Kluwer i Absis, abordarà els reptes i desafiaments de les Administracions en la seva transformació digital. La jornada se celebrarà al centre de convencions Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages.

En el fòrum es tractaran una gran varietat de qüestions relacionades amb la innovació i la tecnologia i la seva incidència en les administracions públiques. Aquesta primera edició s’organitzarà sota l’eix temàtic “Una nova dimensió de l’administració electrònica”, el que ja ofereix algunes pistes sobre la gran rellevància que s’atorgarà durant la trobada als reptes que presenta la nova Llei 39/2015 de convertir la tramitació electrònica en la forma habitual de les administracions en la seva gestió amb els procediments i en la seva relació amb els ciutadans i empreses.

El director gerent de l’AOC, Manel Sanromà, participarà en l’obertura institucional i Subdirector d’Estratègia i Innovació participarà a la sessió sobre Administració electrònica i Transparència.

Us detallem el programa de la jornada i us informem que la inscripció és gratuïta per a empleats públics fins completar aforament. Us podeu inscriure a través del telèfon 902 250 500 o enviant un correu electrònic a clientes@wolterskluwer.com.

Podeu seguir la jornada a través de Twitter amb l’etiqueta #foroinnovacionaapp