Serveis AOC: persisteix la incidència d’accés a EACAT (11/08/2016 08:00h)

Us informem que persisteix la incidència d’accés a EACAT i a les aplicacions que s’inclouen. S’estan treballant per solucionar-ho en el menor temps possible.

L’ús de les aplicacions a través d’integració amb eines pròpies està funcionant amb normalitat. Consulteu el blog relacionat.

Per a més informació sobre aquesta incidència podeu contactar amb nosaltres a través del Portal de Suport.

8 Comentaris

 1. Carmen Guillardini Nevado

  Estic fent el seguiment de la incidència des d’aquesta pàgina: https://www.aoc.cat/i ahir vaig enviar el comentari. A la vostre notificació m’envieu l’enllaç: “Blog d’Administració Oberta /category/espai-administracio-oberta/” i en aquest blog no està referenciada la incidència d’ahir.
  Hi ha alguna manera de que em notifiqueu quan estigui resolta la indicència?

  1. Hola Carme,

   Trobaràs tota la informació actualitzada a l’enllaç web.aoc.cat/blogs. Per estar informada de les novetats publicades sobre la incidència d’accés a EACAT a través del correu electrònic, subscriu-te al blogs de Tramitació entre administracions des de l’enllaç Subscripcions a la part superior del portal.

  1. Hola Rosa,

   Rebràs una comunicació per correu electrònic un cop es publiqui el post d’incidència resolta si realitzes la subscripció al blogs de Tramitació entre administracions a través de l’enllaç a la part superior del portal web.aoc.cat/blogs

   Gràcies.

 2. Bon dia,

  Des de l’Institut Municipal d’Informàtica necessitem saber una data aproximada de resilució, donada l’afectació al nostre sistema SAP.

  Salutacions cordials,

  Joan Tenes Mascorda

  1. Bon dia Joan,

   T’informem que ja s’ha resolt la incidència d’accés a EACAT i a es seves aplicacions i s’ha comunicat a través d’aquest Espai.

   Dispenseu les molèsties.

 3. ROSA MARIA LANZA LOPEZ

  ostres m’he equivocat de mail jejeje,
  sisplau envieu-me els avisos a aquesta adreça de correu electronic que es la de la feina.
  gracies i disculpeu les molèsties,

  1. Hola Rosa,

   Hauràs de realitzar una nova subscripció als blogs amb la nova adreça. Així mateix, et comuniquem que la incidència a la que fas referència ha estat resolta.

   Gràcies.

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN