Serveis AOC: incidència detectada en l’acces (11/08/2016 8:00h)

Us informem que s’ha detectat una incidència d’accés i funcionament d’alguns serveis del Consorci AOC com són EACAT, les aplicacions que en depenen i Vàlid.

Per a més informació sobre aquesta incidència podeu contactar amb nosaltres a través del nostre Portal de Suport.

12 Comentaris

  1. Bon dia Susana,

   La incidència que afectava al registre de factures enviades a través d’e.FACT ha estat resolta. Consulta l’enllaç al respecte.

   Gràcies.

 1. sol·licito em comuniquin la resolució del problema, doncs tinc edictes urgents per publicar al DOGC.
  gràcies.

  1. Hola Gemma,

   La incidència persisteix i els tècnics estan treballant per solucionar-la. Si realitzes la subcripció al blog de Tramitació entre administracions, rebràs un correu quan comuniquem la resolució.

   Dispensa.

 2. Quan creieu que es reprendrà el servei? Necessito accedir a contractació electrònica per publicar un anunci de licitació
  gràcies

  1. Bon dia Oriol,

   Els tècnics estan treballant per solucionar la incidència d’accés a EACAT que encara persisteix. Si realitzes la subcripció al blog de Tramitació entre administracions, rebràs un correu quan comuniquem la resolució.

   Dispenseu lès molèsties.

 3. Carmen Guillardini Nevado

  He fet la petició 134865 i ara vui que em notifiqueu quan estigui resolta la incidència detectada en l’acces a la plataforma EACAT (11/08/2016 8:00h)” :

  1. Bon dia Carmen,

   Publicarem qualsevol canvi relacionat amb la incidència d’accés a EACAT que estem patint al Blog de Tramitació entre administracions. Si realitzeu la subscripció a aquets a través de l’enllaç, rebràs un correu informant de cadascuna novetats publicades.

   Gràcies.

  1. Hola Josep,

   Els tècnics hi estan treballant perquè es pugui resoldre en el menor temps possible. Tant aviat es restableixi el servei ho publicarem en aquest Espai.

   Gràcies.

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi