Canvi de número de telèfon de suport a empreses sobre factura electrònica

El número de telèfon de suport a empreses sobre dubtes en factura electrònica, 902 013 448, deixarà d’estar operatiu properament. El nou número de telèfon serà el 902 90 10 80.

Aprofitem per recordar-vos que les empreses disposen d’un portal de suport e-FACT a empreses per resoldre dubtes en primera instància.  Us recomanem que feu difusió del portal de suport e-FACT per a empreses com a canal de principal d’entrada de consultes. Si el portal de suport no respon a les vostres necessitats, us recordem que podeu contactar a través del telèfon (902 90 10 80) o del correu electrònic (efact@aoc.cat)

Us preguem que actualitzeu aquesta informació als vostres webs i manterial divulgatiu i de suport per tal d’evitar confussions als usuaris i prestar un suport més eficient.

2 Comentaris

  1. Només recordar-vos que a la bústia de factures hi ha un link que apunta a una plana diferent de suport. El link diu”Quins canals de suport tinc si necessito ajuda? ” i apunta a //www.aoc.cat/suport/contacte-e-fact/ però ara que teniu aquest portal de suport, potser seria millor apuntar a //www.aoc.cat/suport/efact-empreses/?dms3override=28

    1. Hola Isabel,

      L’enllaç de la bústia de factures que comentes és correcte perquè respon a la pregunta “Quins canals de suport tinc si necessito ajuda?” i et porta a la pàgina concreta del portal de suport que indica els canals de suport existents.

      Gràcies per la teva aportació!

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN