Inscripcions obertes a la Jornada “Aplicació pràctica de la Llei de Transparència per als ens locals”

transparenciaLa Diputació de Barcelona i el Consorci AOC, organitzen el proper 17 de maig, una jornada sobre l’aplicació pràctica de la Llei de Transparència.

Aquesta Llei ha suposat un canvi de paradigma que ha fixat uns estàndards molt exigents per a les administracions catalanes en els àmbits de la publicitat activa, l’obertura de dades i reutilització de la informació, el dret d’accés a la informació pública, el bon govern, el registre dels grups d’interès, el foment de la participació ciutadana i el règim de responsabilitats i sancions. Una llei ambiciosa, en un escenari marcat per uns recursos humans i tècnics limitats i un període curt d’adaptació.

Després de 4 mesos de l’entrada en vigor de les obligacions de publicitat activa de la Llei pels ens locals organitzem aquesta jornada per a analitzar la situació actual, compartir el que hem après i fer balanç de la seva aplicació pràctica.

El públic objectiu de la Jornada són els responsables polítics i tècnics de l’àmbit de transparència i govern obert dels ens locals catalans i els seus objectius són els següents:

 • Explicar l’estat de situació de la implantació de la Llei de Transparència als ens locals
 • Debatre els reptes més importants pel que fa al dret d’accés a la informació i la protecció de dades
 • Compartir les experiències pràctiques de l’aplicació de la Llei de Transparència

La Jornada, amb una capacitat per 400 assistents, es realitzarà a l’Espai Francesca Bonnemaison de Barcelona. Podeu consultar el programa i inscriure-us en el següent enllaç: Jornada Transparència

Comentaris

 • Rafel Caballeria ha dit:

  Voldria confirmar la meva inscripci`´o en la jornada del 17 de maig sobre trabnsparència.

  Gràcies,

  • Judith Aguas ha dit:

   Benvolgut Rafel,

   Estem gestionant les inscripcions. La jornada ha estat un èxit de convocatòria. Tant les persones admeses, com les que malauradament no ho sigui per temes de capacitat de l’espai rebran un correu-e informant-los al respecte. De totes maneres, la jornada es podrà veure en directe a través del nostre canal de Youtube i visualitzar-se a posteriori.

 • mª Dolores de la Cruz ha dit:

  No he rebut cap confirmació o denegació de la Jornada de Transparència pel proper 17.05.16

  • Judith Aguas ha dit:

   Benvolguda Ma Dolores,

   Ahir vam fer arribar la primera tongada de confirmacions i avui estem gestionant les baixes per poder realitzar una segona tongada. La Jornada ha generat un gran interès i per aquest motiu vam haver de tancar les inscripcions abans d’hora. De totes maneres, la jornada es podrà veure en directe a través del nostre canal de Youtube i visualitzar-se a posteriori.

 • Montserrat Gaja ha dit:

  Bon dia, el dia 2 de maig em vaig inscriure a la jornada del dimarts 17 de maig però no he rebut cap informació o denegació al respecte. Em podeu dir alguna cosa? Moltes gràcies!

 • Regina Dionisio Travel ha dit:

  És possible que encara no hagueu enviat les confirmacions o denegacions d’assistència a la jornada?

  • Judith Aguas ha dit:

   Benvolguda Regina,

   Tots els inscrits heu hagut d’haver rebut un correu-e amb l’acceptació o denegació de plaça. Mireu sinó a la bústia de correu brossa. En el vostre cas, us acabem d’enviar un correu-e de nou. Gràcies!

 • Albert Fortuny ha dit:

  Bon dia,

  Els que no hem rebut cap confirmació ni d’admissió ni denegació entenc que no estem acceptats..

  Gràcies.

  • Judith Aguas ha dit:

   Benvolgut Albert,

   Tots els inscrits heu hagut d’haver rebut un correu-e amb l’acceptació o denegació de plaça. Mireu sinó a la bústia de correu brossa. En el vostre cas, us acabem d’enviar un correu-e de nou. Gràcies!

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *