A partir del dimecres 17 de febrer de 2016 són disponibles noves funcionalitats a l’e-TAULER que permeten:
1. Remarcar anuncis que, per la seva especial rellevància, es volen fer més visibles al tauler electrònic de tal manera que no quedin amagats per publicacions posteriors i menys importants:

Captura

2. Previsualitzar el contingut d’un anunci o edicte sense necessitat de descarregar-lo i obrir-lo amb un visor de documents PDF:

Captura_2

 

3. Missatgeria interna adreçada als usuaris de l’e-TAULER a fi de posar-los a corrent de possibles contingències i/o incidències que poden afectar el bon funcionament del servei, com ara per exemple la caducitat i renovació del segell d’òrgan amb el qual se signen publicacions i diligències:

Captura_3

 

 

Comentaris

 • Jordi Martí ha dit:

  Bona tarda,
  La funció del punt 2:
  “2. Previsualitzar el contingut d’un anunci o edicte sense necessitat de descarregar-lo i obrir-lo amb un visor de documents PDF”
  …també es pot utilitzar en el portal de Govern obert i transparència? ja que tenim alguns documents PDF penjats a la web de l’Ajuntament de Cabrils i així li facilitem l’accés a l’usuari, i no li caldrà obrir més finestres per accedir a la informació.
  O quin codi/atribut he d’utilitzar a la plantilla editable??

  Gràcies!

  • Manel Loosveldt ha dit:

   No es pot utilitzar. La previsualització de l’anunci és una funcionalitat específica de l’e-TAULER i no pas de Transparència. El Consorci AOC no facilita el codi d’aquestes previsualitzacions.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *