Olost engega un procés participatiu per votar cinc projectes municipals

olostDes del passat divendres dia 20 de novembre i fins el dia 30 de novembre els habitants d’Olost poden emetre el seu vot sobre quin dels 5 projectes presentats en el Procés participatiu obert per l’Ajuntament d’Olost s’ha de dur a terme.

Hi ha dues urnes, una a la Biblioteca i l’altra a les oficines de l’Ajuntament d’Olost. D’altra banda, també es pot votar a través del web de l’Ajuntament, on totes les persones residents a Olost i aquelles que hi tenen relació, per segona residència o haver nascut a la població, poden emetre el vot.

L’horari d’obertura de la Biblioteca d’Olost és de dilluns a divendres de 16:00 a 21:00, mentre que l’horari d’atenció al públic de l’Ajuntament d’Olost és de dilluns a divendres de 8:00 a 14:00 i els dimarts i dijous de 16:00 a 19:00. Per votar a través del web municipal només cal introduir els números del DNI i seleccionar el projecte escollit.

Els cinc projectes que es poden votar són:

  • Adequació de la planta baixa de l’Ajuntament per a la creació d’una sala multifunció, cultural i autogestionada.
  • Instal·lació d’una pèrgola fotovoltaica al sorral de l’Escola Terra Nostra. L’objectiu és fer ombra al pati i alhora produir electricitat de forma renovable.
  • Creació d’una horta cooperativa de participació ciutadana a la zona d’hortes del pont.
  • Crear una smart village, és a dir un poble intel·ligent. Dotar d’ordinadors i tabletes el centre cívic i el casal d’avis, una estació meteorològica connectada a Internet i a TV3.
  • Construcció d’una vorera des del restaurant la Mola fins a la plaça de Santa Creu. D’aquesta manera s’evitaria que els vianants haguéssin d’anar caminant al costat dels vehicles.

El pressupost de tots els projectes és similar, aproximadament d’uns 10.000 euros.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *