Municipàlia celebra la seva divuitena edició

municipaliaEl Saló internacional d’equipaments i Serveis Municipals, Municipàlia, se celebrarà del 13 al 16 d’octubre del 2015 al recinte firal de Lleida.

A Municipàlia 2015 trobareu les primeres firmes de tots i cadascun dels sectors que aporten solucions per optimitzar la gestió municipal, amb propostes innovadores i sostenibles per al progrés de les ciutats i amb l’objectiu de rendibilització d’inversions, convertint Municipàlia en el “hipermercat dels ajuntaments”, el lloc on van els responsables, tècnics i empreses, per trobar els millors equipaments i serveis municipals i millorar la qualitat de vida a les ciutats.

Municipàlia també comptarà amb una àrea d’exposició, demostracions, jornades, fòrum de debat municipalista i propostes per tractar temes d’actualitat del sector.

La darrera edició de Municipàlia, celebrada el 2013, va comptar amb 325 expositors directes i amb 20.000 visitants professionals i va ser el marc d’una cinquantena d’activitats paral·leles, entre jornades tècniques, reunions i assemblees professionals.

Lloc: Recinte firal de Lleida

Data: 13 al 16 d’octubre de 2015

Horari: 10 a 19 h (divendres: 10 a 15 h.)

Tipus de visitant: Professionals (entrada gratuïta amb acreditació)

Programa d’activitats