Aprovat el Tramitador electrònic d’expedients de contractació (TEEC)

En data 25 de setembre de 2015, s’ha publicat en el DOGC l’Ordre ECO/295/2015, de 18 de setembre, per la qual s’aprova l’aplicació del Tramitador electrònic d’expedients de contractació (TEEC), per a la tramitació electrònica dels procediments de contractació de les entitats del sector públic de l’Administració de la Generalitat de Catalunya, incloses les universitats catalanes.

Es tracta d’una eina de tramitació simplificada, adreçada a les unitats de contractació, que permet la gestió interna dels expedients de contractació, que dóna suport a les diferents fases de la tramitació i s’adapta a les necessitats de tots els tipus d’entitats del sector públic. Moltes de les funcionalitats que ofereix aquesta aplicació permetran facilitar i, fins i tot, assegurar el compliment de determinades previsions de la normativa en matèria de contractes del sector públic. Així mateix, també serà un element clau per garantir el compliment integral de les previsions contingudes en la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de transparència, accés a la informació i bon govern, relatives a la transparència en la contractació pública.

Actualment el TEEC es troba en fase de pilotatge i un cop superada aquesta fase, caldrà fer un estudi sobre el seu desplegament i implementació per part del Consorci AOC a les administracions públiques locals interessades.

Comentaris

 • Jennifer Corral ha dit:

  Bon dia, hi haurà la possibilitat de què els ajuntaments poguem tenir accés a l’ús d’aquest tramitador? si és així per quan es preveu que estigui operativa? Gràcies

  • Carles de Mena ha dit:

   Benvolguda,

   Si que hi haurà aquesta possibilitat. Es va fer una fase pilot amb tres primeres entitats del sector públic de la Generalitat de Catalunya. Les següents implantacions es realitzaran a finals d’any i el món local, les universitats i el sector públic restant està previst que es faran durant el primer semestre de 2016. No obstant, mitjançant aquest espais us mantindrem informats.

   Cordialment,

   Carles de Mena

  • Carles de Mena ha dit:

   Benvolguda Jennifer,

   Sí, existeix la possibilitat. De moment estem estudiant com fer la implantació territorial. Un cop ho enllestim, ho comunicarem a tota l’administració pública local catalana.

   Salutacions,

   Carles de Mena

 • Mria Antonia Franco ha dit:

  L’ordre diu que entra en vigor als 20 dies de la seva publicació, és a dir, el 16 d’octubre. Això vol dir que l’hem de fer servir a partir d’aquesta data, o hem d’esperar al desplegament que han de fer els departaments competents?

  Cordialment,
  Ma Antonia Franco

  • Carles de Mena ha dit:

   Benvolguda,

   L’Ordre entra en vigor tal i com comentes. Tota manera, el TEEC no és un aplicatiu obligatori per a tots els ens. Quant a l’Administració de la Generalitat de Catalunya us haureu d’esperar a que es faci el desplegament d’acord amb els criteris establerts pel Departament d’Economia i Coneixement i el Departament de Presidència.
   Cordialment,

   Carles de Mena

 • Vanesa Benitez ha dit:

  Bona tarda,

  Hi ha alguna previsió de quan estarà operatiu el TEEC per a les entitats que formem part de l’Administració de la Generalitat de Catalunya?

  Moltes gràcies,

  • Carles de Mena ha dit:

   Benvolguda Vanesa,

   El Consorci AOC presta els seus serveis a l’administració pública local catalana i a les universitats públiques. Quant a l’administració de la Generalitat de Catalunya i el seu sector públic us hauríeu de posar en contacte amb la Junta Consultiva de Contractació Administrativa del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda.

   Salutacions,

   Carles de Mena

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *