Adaptació dels serveis de consulta i verificació de dades d’identitat

Els serveis de la DGP de consulta i verificació de dades d’identitat vigents s’han hagut de modificar per una nova implementació de l’emissor de les dades, i cal modificar la integració realitzada.

El Consorci AOC ja te disponible la nova versió, i la previsió és tenir convivència amb la versió que tenim actualment durant uns mesos, fins que el Ministeri tanqui el servei actual. La data prevista del tancament del servei actual es el 31 de desembre de 2015 a Producció, pel que si esteu integrats amb el producte (CodigoProducto) SCSP_DGP caldrà començar a fer proves quan abans millor. Aquest canvi no impactarà als usuaris que facin consultes des del portal d’EACAT.

Com a canvi més significatiu el nou servei no inclourà el camp Identificador del titular, ni les dades de residència del titular. En principi la resta de canvis son de traducció de camps (que afecta al namespace).

Per poder tenir la convivència, el producte es recodifica de la següent manera:

 PRODUCTE  MODALITAT  DESCRIPCIÓ
 DGP_IDENTITAT  IDENTITAT_DADES  Consulta de les dades d’identitat sense dades de residència.
 IDENTITAT_VERIFICACIO  Verificació de les dades d’identitat sense dades de residència.

 
On fins ara tenim el següent:

 PRODUCTE  MODALITAT  DESCRIPCIÓ
 SCSP_DGP  DGPSFWS02  Consulta de les dades d’identitat.
 DGPSFWS01  Verificació de les dades d’identitat.

 
Us podeu adreçar a suport.integracio@aoc.cat per qualsevol dubte, i per aquells que esteu integrats, requeriu el nou document d’integració i el XSD de les dades específiques de la nova versió del servei de la DGP.