La informació als webs del sector públic

webs-791029_1280La transformació digital que estem vivint a la societat actual promou noves vies de relació entre els ciutadans i l’Administració. L’ús generalitzat del mòbil i les xarxes socials comporta un repte creixent per a les institucions públiques, que han de saber adoptar aquestes noves tecnologies als seus espais de comunicació tradicionals, tot facilitant la transparència, la participació i la col·laboració.

En aquest context, com s’han de mostrar els portals web del sector públic? De quina manera poden organitzar el seu volum d’informació, de manera que resultin entenedors i accessibles des de qualsevol dispositiu?

Són algunes de les qüestions que es plantegen a l’article publicat recentment per la Xarxa d’Innovació Pública, La informació a la recerca del ciutadà. Una reflexió sobre com s’han de plantejar els portals institucionals de les administracions públiques, i que situa l’usuari al centre de tot el procés.

 

Comentaris

  • Angie Carvajal Zapata ha dit:

    Las mejores empresas requieren de un directorio empresarial y es indispensable que tengan un respaldo en portal para empresas, es por esta razón que me gusta contar con http://www.enmurcia.es me ha funcionado muy bien y su servicio es muy amplio.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *