Subvencions del Departament de Cultura (OSIC) per a ens locals

Presentació de la línia de subvencions per a l’execució d’obres de restauració i conservació d’immobles de notable valor cultural.

El termini de presentació de sol·licituds és del 3 al 22 de juny de 2015 (ambdós inclosos).

Consulteu tota la informació, les bases reguladores i els requisits al web del Departament de Cultura.

Convocatòria

RESOLUCIÓ CLT/1113/2015, de 4 de maig, per la qual es dóna publicitat a l’Acord del Consell d’Administració de 30 d’abril de 2015 de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, de convocatòria per a la concessió de subvencions, en règim de concurrència competitiva, per a l’execució d’obres de restauració i conservació d’immobles de notable valor cultural durant els anys 2015 i 2016.

Bases generals

RESOLUCIÓ CLT/2777/2014, de 28 de novembre , per la qual es dóna publicitat a l’Acord del Consell d’Administració de l’Oficina de Suport a al Iniciativa Cultural pel qual s’aproven les bases generals reguladores dels procediments per a la concessió d’ajuts en règim de concurrència.

Bases específiques

RESOLUCIÓ CLT/613/2015, de 27 de març, per la qual es dóna publicitat a l’Acord del Consell d’Administració de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, pel qual s’aproven les bases específiques que han de regir la concessió de subvencions en l’àmbit del patrimoni cultural.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *