e.FACT: afectació del servei (01/04/2015)

A causa d’una incidència a la plataforma e.Fact l’enviament de factures i la recepció de canvis d’estat no s’informa immediatament, sinó que pot trigar més de l’habitual, sempre però, garantint les obligacions legals al respecte.

Dispenseu les molèsties que aquest fet us pugui ocasionar.

 

10 Comentaris

 1. Intento lliurar una factura a l’Ajuntament d’Arenys de Mar (e-factura) generada amb el corresponent programa en format (XML) pero sempre em dona l’error “el format no es el correcte”….que pot pasar?

 2. Por favor dígannos que hacemos con las facturas. No entiendo el catalán, pero la deducción que saco es que tienen un problema en la plataforma. Espero alguna noticia al respecto.

  Saludos

  Carmen

 3. Ens comenten proveïdors nostres que ens estan enviant factures electròniques i a nosaltres no ens entren hem estat revisant les configuracions i estan correctes, tenim constància que aquests proveïdors ens han enviat les factures a dia 7 al matí i estem a dia 8 i encara no les hem rebut. Aquest retard en la recepció equival a la incidència que hi ha “e.FACT: afectació del servei (01/04/2015)”.
  Moltes gràcies.

 4. Bones, estem pujant una factura al ajuntament Cornellà de Terri i em dona “Destinataris no definits” i en canvi afegeixo la mateixa factura al ajuntament de CALLDETENES, per fer una prova.. ja que havia enviat una a ells i em donava bé, i em surt destinatari “AJUNTAMENT DE CALLDETENES”, hi ha un error al ajuntament de Cornellà de Terri?

  Em podeu ajudar?, gracies

  1. Hola, em passa el mateix amb el ajuntament de sant Andreu de llavaneres, ho has pogut arregar, et pregunto a tu perquè els del bloc envien a tothom al mateix lloc. Moltes gracies

   1. Hola Enric,

    per poder-te ajudar cal que ens indiquis al canal de suport d’e.FACT //www.aoc.cat/suport/contacte-e-fact) quin és específicament el teu problema.

    I estarem encantats de poder-te ajudar!!

    Salutacions

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
Icona d'un globus terraqüi