Informació sobre els Punts Generals d’Entrada de Factures e.FACT i FACe

information_256

A partir del 15 de gener de 2015, arran de l’entrada en vigor de la Llei 25/2013 d’impuls de la factura electrònica i creació del registre comptable de factures en el Sector Públic, i l’adequació necessària a aquesta tant per part de proveïdors i com d’Administracions Públiques, hem rebut nombroses consultes relacionades amb els Punts Generals d’Entrada de Factures e.FACT i FACE.

Per aquest motiu, hem elaborat un document, que mantindrem actualitzat amb la darrera versió. us enviem un enllaç al nostre web on trobareu la informació actualitzada al respecte.

Informació actualitzada sobre e.FACT i FACe

Comentaris

 • Miguel Dalmau ha dit:

  “Per aquest motiu, hem elaborat un document, que mantindrem actualitzat amb la darrera versió. us enviem un enllaç al nostre web on trobareu la informació actualitzada al respecte”

  No doneu un enllaç a una pàgina web “normal” sinó al document pdf concret. Em temo que quan l’actualitzeu -per cert, el document no porta cap data per saber si està redactat ara o fa un parell de mesos- podeu canviar el nom del pdf i ja no s’hi podrà fer un seguiment

  Saludos

  Miguel Dalmau
  UB

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *