Teniu disponible a EACAT el formulari per a la recollida de dades de personal dels ens locals

Els ens locals han de trametre abans del 15 de febrer de 2015, a través d’EACAT, els recomptes del seu personal i dels seus organismes dependents, a data 1 de gener de 2015.

Per a incidències i informació sobre el funcionament de l’EACAT, us podeu posar en contacte amb el Centre d’Atenció a l’Usuari (CAU) (suport@aoc.cat).

Per a qualsevol altre aclariment, podeu contactar amb l’Àrea de Planificació i Anàlisi de Recursos Humans i Difusió 93 567 49 93, a l’adreça electrònica espaianalisiop_governacio@gencat.cat.

Comentaris

 • Silvia Moliné ha dit:

  He donat voltes a l’EACAT, als vostres missatges, a la plana AOC i no trobo aquest formulari. Estaria bé que quan envieu la notícia facilitèssiu també aquesta informació. Em podeu indicar on està?

  • Pepita Matllo ha dit:

   Benvolguda,
   Gràcies pel teu comentari. Has de seleccionar la pestanya “Personal” i després escollir del menú de l’esquerra “Recomptes de personal”, llavors tot just a sota t’apareix l’opció “Emplena formulari 2015”. Prèviament el gestor d’usuaris d’EACAT del teu ens haurà d’haver-te assignat el servei, que trobarà amb la denominació “GRI – SFP – Recomptes de Personal”, així com els rols que corresponguin. Per a qualsevol altre dubte pots adreçar-te al nostre Centre d’Atenció d’Usuaris del Consorci AOC, a través del Formulari de contacte.

 • ELISABETH GARCIA BODAS ha dit:

  Bon dia,
  em passa igual que a la Silvia … no hi ha manera de localitzar la pestanya personal – “recomptes de personal”… Heu canviat el disseny de la plana d’inici i ara no es troba… Em podeu indicar on està ubicat? Gràcies!

  • Pepita Matllo ha dit:

   Bon dia,

   Gràcies perl teu comentari. Pots adreçar-te a la secció “Tràmits” i després seleccionar “Catàleg de Tràmits”. Un cop al Catàleg, esculls el tràmit corresponent dins del servei “SFP – Recomptes de Personal”, que trobaras dins del prestador “Departament de Governació, Administracions Públiques i Habitatge”. Per a qualsevol altre dubte pots adreçar-te al nostre Centre d’Atenció d’Usuaris, a través del Formulari de suport.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *