DESA’L: Intervenció programada “Desplegament de nova versió” (11/06/2014, 15:00 – 12/06/2014, 15:00)

El proper dia 11 de juny a les 15h hi haurà una aturada del servei DESA’L de 24h i no tornarà a estar disponible fins al dia 12 de juny a les 15:00.

 

El motiu d’aquesta intervenció és desplegar una nova versió de l’aplicació que inclou les següents millores:

 

1-      Ampliació del model de dades per enriquir la descripció dels expedients i documents i per complir amb les especificacions del Esquema Nacional d’Interoperabilitat (ENI)

 

2-      Incorporació d’una gestió dinàmica i completament personalitzada de la gestió dels permisos mitjançant la integració amb la funcionalitat d’etiquetes de la gestió d’usuaris de la plataforma EACAT

 

3-      Incorporació del rol “arxiver” com a responsable de la gestió del quadre de classificació. Per defecte, els usuaris que tinguin el rol “gestor d’usuaris” de l’ens se’ls ha assignat el rol arxiver.

 

4-      La fusió dels espais “Catàleg CAOC” i “Catàleg Ens” en un d’únic, on l’ens a través del rol  “Arxiver” tindrà el control total . Amb aquesta fusió pretenem que tota la documentació de l’ens estigui en un únic espai, amb independència que el document hagi estat incorporat pels usuaris de DESA’L de forma manual o bé s’hagin incorporat de forma automàtica mitjançant el consum dels serveis web (pensat bàsicament per arxivar els documents generats per l’ús d’altres serveis del Consorci AOC: VIA OBERTA, E-FACT, etc.)

 

5-      Controlar que el número d’expedient  i el codi de classificació siguin únics a nivell d’ens.

 

6-      Creació d’un botó de tancament de l’expedient, diferent al de transferència a la plataforma iArxiu

 

7-      Noves funcionalitats i un major control en la transferència a iArxiu

 

8-      Possibilitat de consultar de forma directa els expedients transferits a la plataforma iArxiu, sense necessitat d’accedir a aquesta plataforma

 

9-      Possibilitat de signar PDFs des del propi DESA’L

 

Properament farem difusió del nou manual d’usuari i d’un document més detallat de les millores

 

Per qualsevol dubte restem a la vostra disposició