Validador (PSIS) Intervenció programada “canvi IP pública d’accés al servei de contingència” (20/05/2014, 00:00)

 

Us informem que hi ha hagut un canvi a la infraestructura de contingència del Consorci AOC que ha implicat canvis en el direccionament públic dels serveis de contingència.

 

Per aquest motiu, la IP pública amb la que s’accedeix a la plataforma de contingència del servei Validador (PSIS) ha canviat de la següent manera:

 

 

Detall   canvi IPs del servei PSIS

Domini

Entorn

IP abans canvi DNS

IP després canvi DNS

psis.catcert.net

productiu contingència

217.124.241.45

178.249.15.200

 

 

Us recordem que el servei de contingència només s’activa en situacions excepcionals que impliquin tall en el servei de l’entorn primari i té l’objectiu de garantir el nivell de servei ofert.

 

 

Per adaptar-vos al canvi de direccionament i que no tingueu problemes en l’ús del servei de contingència del servei Validador (PSIS), us recomanem que reviseu els vostres sistemes d’informació. Us suggerim les següents accions:

 

 

  • Revisar el vostre sistema de comunicacions: per exemple, revisar que les noves IPs del servei de contingència estiguin permeses en les regles d’accés dels vostres tallafocs.

 

  • Revisar el vostre sistema de resolució de noms: revisar que la resolució de noms es fa sempre mitjançant DNS públic i que en cap es fixa la IP de la infraestructura primària o de contingència. En cas d’accessos fixats per IP podríeu tenir talls de servei sense avis previ. Revisar que els sistemes no fan caches d’IP i actualitzen la informació del DNS de forma periòdica.

 

 

A continuació us indiquem l’adreçament IP complert associat al servei:

 

 

Adreçament complert del servei   de Validació PSIS

Plataforma

Entorn productiu psis.catcert.net

Entorn preproductiu psisbeta.catcert.net

Primària

217.111.232.27

217.111.232.28

Contingència

178.249.15.200

NA

 

 

 

Per més informació, dubtes o suggeriments poseu-vos en contacte a través de la següent adreça de correu electrònic: operacions.sistemes@aoc.cat.