Obert el curs on line per a usuaris d’e.FACT

eFACT

Responent a les peticions dels usuaris i degut al gran nombre d’interessats en el curs on line per a usuaris d’e.FACT, us informem que hem fet el curs obert, amb un termini de 30 dies per fer-lo. Aquest curs obert d’e.FACT estarà actiu durant els propers mesos.

Ja us podeu inscriure accedint a l’enllaç: Formulari d’inscripció

Després de fer la inscripció i un cop rebut l’usuari per part del Consorci AOC, disposeu de 30 dies per realitzar el curs al vostre ritme. Us recordem que passats els 30 dies, la matrícula caduca i cal començar amb una nova inscripció.

Aquest curs obert d’autoaprenentatge virtual té per objectius conèixer el servei de factura electrònica que ofereix el Consorci AOC (e.FACT), saber quines són les seves principals característiques i possibilitats d’integració i conèixer el valor afegit que aquest servei pot aportar.

Més informació: Curs on line per a usuaris d’e.FACT

11 Comentaris

  1. Buenos días Andrés,
   Gracias por tu observación, vamos a revisar el funcionamiento del enlace puesto que no responde correctamente.
   Saludos.

 1. Una consulta, tres persones de l’ajutament voldríem fer aquest curs o-line però tenim un dubte, són uns dies i unes hores determinades o des del moment que et matricules pots accedir a algun lloc i anar-lo fent al ritme de cadascú?
  Gràcies

  1. Benvolguda Rosa M.,

   En efecte, és un curs obert. Després d’inscriure-us i un cop rebeu el vostre usuari per part del Consorci AOC, disposeu de 30 dies per fer el curs al vostre ritme. Us recordem que passats els 30 dies, la matrícula caduca i cal començar amb una nova inscripció. Gràcies per la teva consulta.

 2. Gràcies per la resposta Marta. Ens inscriurem a principis de gener doncs perquè ara amb les vacances de Nadal poca cosa podríem fer.

  1. Bon dia Ana,

   És un curs obert, després d’inscriure’t i un cop rebis el teu usuari per part del Consorci AOC, disposes de 30 dies per fer el curs. Gràcies per la teva consulta.

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN