Digital Now!: la innovació al sector públic

digitalnow2El passat dimarts 18 de novembre va tenir lloc a Brussel·les la DIGIT-ICT, la conferència anual organitzada pel departament TIC de la Comissió Europea (DIGIT).

En la seva vuitena edició, la DIGIT-ICT 2014: Digital Now! va centrar-se en la innovació i en com les TIC poden transformar les administracions públiques en entitats digitals i més eficients.

Més de 700 participants de 12 institucions i agències europees, així com les 44 direccions de la Comissió Europea van trobar-se per debatre i analitzar el futur digital de la organització.

La conferència es va desenvolupar en tres blocs de debats:

  • Transformació: com podem utilitzar el potencial de les TIC per impulsar la transformació digital al sector públic.
  • Seguretat i optimització: com les noves tecnologies poden millorar els processos a l’administració pública amb uns nivells òptims de seguretat.
  • Innovació: com la innovació ha d’ajudar a les administracions públiques afrontar els reptes del futur pel que fa al seu rendiment i compromís amb els ciutadans.

La ICT 2014 va comptar amb un important grup de conferenciants, des dels que han fet possible la identitat digital al Regne Unit o Estònia, a alts executius d’empreses com CISCO i IBM, fundadors d’Internet com Gerry McGovern i emprenedors d’empreses com Mobile Vikings.

A l’enllaç següent trobareu el programa complet de la conferència i els debats realitzats: DIGIT-ICT 2014 conference

També podeu veure un recull de les millors interaccions de l’esdeveniment (tuits, imatges…) a l’enllac ICT 2014: Digital Now! – Your digital say

La DIGIT té per missió desenvolupar i liderar la transformació digital de les institucions europees perquè tots puguem acomplir millor les polítiques de la UE, i esdevenir un model a seguir per a una administració pública moderna.