Taules normatives de Via Oberta. Casos especials

Logo Via ObertaCom hem apuntat en post anteriors, el Servei d’Interoperabilitat està elaborant unes taules normatives que han de servir d’ajuda per a l’emplenament dels formularis de sol·licitud dels productes de Via Oberta.

Tal i com es van elaborant es van posant a la vostra disposició a la nostra pàgina web. En aquest post us explicarem la particularitat d’alguns formularis que no aniran associat a cap taula normativa i la seva raó de no realitzar-la. Aquests casos especials són els següents:

AEAT: No tindrà taula normativa associada perquè aquest emissor vol autoritzar ell mateix als ens a les seves dades. Si consulteu els casos particulars a la nostra pàgina web, veureu que s’ha de realitzar prèviament un procediment d’autorització amb l’emissor, emplenant un formulari específic confeccionat per ell, entre d’altres tràmits. Per poder consultar les dades de l’AEAT a través de Via Oberta,  cal emplenar el formulari de l’AOC en els mateixos termes que l’autorització prèvia de l’AEAT, no caldrà justificació jurídica perquè aquesta ja l’haureu d’haver justificat en el formulari de l’AEAT. El Consorci AOC obrirà aquesta “Via” per accedir a les mateixes dades autoritzades per l’AEAT.

– INE: No tindrà taula normativa doncs aquest servei no està operatiu per l’emissor.

TESTRA: No es tracta d’un producte sinó de l’accés a una aplicació de la DGT. La finalitat és la publicació dels edictes que corresponguin al Tauler Edictal de Sancions de Trànsit.

RELI: Tampoc s’elaborarà cap taula normativa doncs el producte només està elaborat per accedir a les dades de les empreses licitadores per als procediments de contractació pública.

COMUNICACIÓ DE CANVI DE DOMICILI: Tampoc tindrà taula normativa doncs es tracta d’un servei associat al Padró d’Habitants. Es tracta de comunicar el canvi de domicili d’un titular a diferents administracions a benefici del mateix i per exercici de les competències pròpies de les administracions a les quals es comunica.

NOTARIS: Tampoc realitzarem cap taula normativa doncs el Col·legi de Notaris de Catalunya només permet l’accés a les seves dades mitjançant còpies electròniques per l’única finalitat de la liquidació de l’Impost sobre l’Increment de Valor de Terrenys de Naturalesa Urbana (IVTNU) en via executiva.

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN