Ja podeu inscriure a l’EACAT els convenis dels ens locals en el Registre de Convenis

A partir del dia 20 d’octubre de 2014 es trobarà a la vostra disposició dins la plataforma d’EACAT el Servei del Registre de Convenis, mitjançant el qual podreu tramitar la inscripció dels convenis entre els ens locals i entre aquests i altres administracions públiques.

Els gestor de l’EACAT trobareu aquest servei amb el nom “GRI-Inscripció en el Registre de convenis”.

Comentaris

 • Susana Balaguer ha dit:

  Hola,
  Treballo a l’ACA i nosaltres fem convenis amb les administracions locals. Entenem que aquest aplicatiu de registre de Convenis de les administracions locals amb altres administracions està adreçat als ens locals i no a les altres administracions, com podria ser la Generalitat. És així?
  Gràcies
  Susana

  • Pepita Matllo ha dit:

   Benvolguda Susana,
   Gràcies per la teva pregunta.
   El Consorci AOC és qui gestiona l’EACAT, però el Registre de convenis és competència del Departament de Governació i Relacions Institucionals i, concretament, de la Direcció General de Relacions Institucionals i amb el Parlament, a la qual creiem que hauries d’adreçar-te.
   Salutacions,

 • Aquest registre veig que és sols per convenis entre ens locals i entre aquests i administracions.
  La Disposició Addicional Novena de la Llei de transparència diu que els ens locals hem d’informar al Registre de convenis de la Generalitat de tots els convenis amb persones públiques i privades.
  Els convenis amb persones privades s’envien a aquest mateix Registre? (el títol que poseu no esmenta que inclogui privats)
  Ha entrat ja en vigor l’obligació d’enviar els convenis amb persones privades?
  Gràcies.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *