Avaluació del curs virtual d’operadors idCAT

Entre el passat 18 de juny i 3 de juliol va tenir lloc una nova edició del curs virtual d’operadors d’entitat de registre idCAT, amb 23 inscrits. Procedents de Departaments de la Generalitat, Ajuntaments i organismes de la Diputació de Tarragona, els operadors van valorar la formació de la següent manera:

imatge

Figura 1: Grau d’assoliment dels objectius de la formació

imatge2

Figura 2: Valoració global de la formació

 

D’aquests dos gràfics es desprèn que el grau de satisfacció entre els operadors és molt elevat. Tot i això, contínuament intentem millorar els continguts del curs, per adaptar-lo a les necessitats dels operadors.

Podeu consultar l’informe complet de valoració del curs aquí.

3 Comentaris

    1. David,

      La següent formació serà del 22 d’octubre al 5 de novembre. Ja podeu inscriure els operadors que necessiteu a l’enllaç que trobareu a https://www.aoc.cat/Inici/SERVEIS/Acompanyament/Formacio/ER-idCAT. Recordeu que per a que puguin realitzar la formació necessitem que ens hagueu enviat la sol·licitud d’emissió dels seus certificats d’operador i la fitxa d’entitat de registre idCAT actualitzada. Ambdós documents els podeu tramitar a través de l’EACAT.

  1. Bon dia,
    Soc la cap de negociat d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes i hauríem d’inscriure a una nova companya, Joana Roger, per fer el curs d’operador d’idCat, em podríeu informar, si us plau, quan estarà previs realitzar un nou curs.
    Moltes gràcies

Icona d'un globus terraqüi