Avaluació del curs virtual d’operadors idCAT

Entre el passat 18 de juny i 3 de juliol va tenir lloc una nova edició del curs virtual d’operadors d’entitat de registre idCAT, amb 23 inscrits. Procedents de Departaments de la Generalitat, Ajuntaments i organismes de la Diputació de Tarragona, els operadors van valorar la formació de la següent manera:

imatge

Figura 1: Grau d’assoliment dels objectius de la formació

imatge2

Figura 2: Valoració global de la formació

 

D’aquests dos gràfics es desprèn que el grau de satisfacció entre els operadors és molt elevat. Tot i això, contínuament intentem millorar els continguts del curs, per adaptar-lo a les necessitats dels operadors.

Podeu consultar l’informe complet de valoració del curs aquí.

3 Comentaris

  1. David,

   La següent formació serà del 22 d’octubre al 5 de novembre. Ja podeu inscriure els operadors que necessiteu a l’enllaç que trobareu a https://www.aoc.cat/Inici/SERVEIS/Acompanyament/Formacio/ER-idCAT. Recordeu que per a que puguin realitzar la formació necessitem que ens hagueu enviat la sol·licitud d’emissió dels seus certificats d’operador i la fitxa d’entitat de registre idCAT actualitzada. Ambdós documents els podeu tramitar a través de l’EACAT.

 1. Bon dia,
  Soc la cap de negociat d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Blanes i hauríem d’inscriure a una nova companya, Joana Roger, per fer el curs d’operador d’idCat, em podríeu informar, si us plau, quan estarà previs realitzar un nou curs.
  Moltes gràcies

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

 • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN