Consulta les dades de la contractació pública del món local

Per tal de donar més transparència a les contractacions que es fan des del sector públic català, el Consorci AOC (amb la col·laboració del Departament d’Economia i Coneixement) publica mensualment  les dades sobre licitacions, adjudicacions i formalitzacions que els ajuntaments usuaris de la plataforma de contractació pública del Consorci AOC han fet.

D’aquesta manera, s’estan publicant les dades de caràcter públic, amb l’objectiu de fomentar l’ús i la reutilització de la informació procedent de l’administració. Les dades estan disponibles en diferents formats, la majoria dels quals són estàndard, de manera que es poden reutilitzar fàcilment.

Amb aquesta iniciativa es persegueix promoure la creació de valor amb la reutilització de la informació pública, facilitar l’ordenació interna dels sistemes d’informació dins l’Administració i fomentar la interoperabilitat entre serveis del sector públic.

Podeu consultar les dades en el següent enllaç: Dades Obertes

Comentaris

  • Judith Aguas ha dit:

   Benvolgut Luis,

   Gràcies pel comentari. Hem repassat tots els enllaços i funcionen correctament. No sabem a que et refereixes quan comentes que no pots accedir-hi. Pots si us plau, aclarir-nos-ho per poder ajudar-te? Gràcies.

 • Tomàs Alba Sánchez ha dit:

  Pel tipus d’arxiu de la descarga quan l’intentes obrir-lo la informació no es presenta de forma comprensible. Segurament és perquè no ho fem de la forma adequada per la seva lectura. Ens podeu indicar com fer-ho? Gràcies

  • Judith Aguas ha dit:

   Benvolgut Tomàs,

   Gràcies pel comentari. Els arxius estan en llenguatge XML, per a facilitar-ne la seva reutilització, i comprimits en un arxiu .zip. Gràcies.

 • Benvolguts, felicitats per la iniciativa.

  El món de dades obertes està a l’ordre del dia i iniciatives com aquestes són una demostració de la feina ben feta des de l’administració catalana. El format XML és un dels bàsics per a treballar amb dades obertes, a mi m’ha funciona perfectament bé. Bona feina.

  • Judith Aguas ha dit:

   Benvolgut Josep Anton,

   Gràcies pel teu comentari. Apostem per aquesta iniciativa per fomentar l’ús i la reutilització de la informació procedent de l’administració.

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *