Captura

Aquest mes de juliol, la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) ha iniciat la publicació activa d’anuncis i edictes a través del servei de tauler electrònic del Consorci AOC (e-TAULER), disponible a la seva seu electrònica: https://seu-electronica.uoc.edu/portal/ca/seu-electronica/tramits-serveis/tauler-anuncis/index.html

Amb aquesta activació, l’e-TAULER assoleix el nombre de 280 administracions públiques catalanes usuàries d’aquest servei, entre les quals cal remarcar la Generalitat de Catalunya, la Universitat de Lleida, els Ajuntaments de Terrassa, Reus o Sant Boi de Llobregat, diversos Consells Comarcals i altres ens públics.

L’e-TAULER s’integra a la seu electrònica de les entitats en modalitat marca blanca o per serveis web, tot permetent la publicació certificada d’edictes electrònics a través d’Internet. Alhora, disposa d’automatismes associats als seus diversos estats de publicació i evidències electròniques que garanteixen els terminis d’exposició i la integritat de la informació.

Després de dos anys de funcionament, el proper mes d’octubre està prevista una nova versió millorada del servei que substituirà l’actual.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *