Necessiteu ajuda per emplenar els formularis de Via Oberta? Aquí la teniu

Un comentari que s’ha reiterat durant els últims mesos entre els ens usuaris de Via Oberta és la dificultat per emplenar els formularis de sol·licitud d’alta dels seus diferents productes.

Per solucionar-lo estem elaborant unes taules normatives, per a tots els productes de Via Oberta en les quals s’indiquen les modalitats, finalitats associades, la normativa general i específica que dóna cobertura jurídica, i si cal o no recavar el consentiment del titular de les dades.

Us donem una pista, una guia per tal que podeu emplenar més fàcilment els formularis i decidiu i escolliu amb més seguretat i criteri les modalitats i finalitats al vostre abast per poder sol·licitar les dades a Via Oberta.

Us avancem 4 taules, les dels productes DGP, Cadastre, Registre Mercantil i Registre de la Propietat.

A mesura que anem completant les taules de cada producte, us les oferirem via blog i també les penjarem a la pàgina web del Consorci, a Via Oberta, pestanya “Com sol·licitar-ho”, al costat de cada formulari.

 

2 Comentaris

  1. Serà molt útil, moltes gràcies.

    També aniria be, que quan els diversos departaments de la generalitat, en el meu cas habitatge, demanin que utilitzem la Via Oberta, ja enviin adjunts els formularis pre-emplenats (excepte les dades de cada municipi) per tal de facilitar-ne la tramitació

    Moltes gràcies

Connectem

La selecció de l'actualitat d'Administració Oberta a la vostra safata.

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.
CA ES EN