L’EACAT connectarà els registres electrònics de l’Administració General de l’Estat i de les administracions públiques catalanes

El Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas (MINHAP) i el Consorci AOC han acordat connectar els registres electrònics del organismes de l’Administració General de l’Estat (AGE) amb els registres electrònics de les administracions públiques catalanes mitjançant l’Extranet de les Administracions Catalanes (EACAT).

L’EACAT és la plataforma del Consorci AOC que ja ha interconnectat els registres electrònics de més de 1400 organismes públics catalans. D’aquesta manera, les administracions públiques catalanes no hauran de realitzar cap adaptació tecnològica dels seus sistemes i no hauran de fer front a cap despesa d’implantació ni de manteniment.

Amb la integració que farà el Consorci AOC, prevista pel tercer trimestre de 2014, l’EACAT permetrà enviar trameses als organismes de l’AGE i es podran rebre les trameses de l’AGE en el registre d’entrada associat a EACAT.

La col·laboració entre el Consorci AOC i el Ministerio de Hacienda y Administraciones Públicas (MINHAP) facilitarà la tramitació interadministrativa i la finestreta única a la ciutadania.