Vilanova del Camí estrena seu electrònica

L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha posat en funcionament la Seu Electrònica, un espai a Internet que permet als vilanovins i vilanovines realitzar còmodament tràmits davant de l’Ajuntament o bé consultar informació, presentar sol’licituds, suggeriments i queixes, entre altres. Es tracta de l’adreça electrònica per mitjà de la qual l’Ajuntament de Vilanova del Camí difon informació i presta serveis. A més, tots els tràmits estan certificats.

L’accés es pot fer fàcilment des de la pàgina web www.vilanovadelcami.cat per mitjà del destacat de la Seu Electrònica. Un cop a dins es pot trobar informació de tots els tràmits que es poden realitzar de manera electrònica: domiciliació de tributs, factures i notificacions, sol’licituds, suggeriments’ També hi ha informació pública d’interès com ara una drecera per demanar visita al metge, per fer una denúncia a la Policia Local’.

Amb l’entrada en funcionament d’aquesta Seu Electrònica, l’Ajuntament de Vilanova del Camí continua donant compliment a la legislació sobre l’accés electrònic de la ciutadania a les administracions i serveis públics: sense cost, ràpidament, de manera clara i ordenada’.

La titularitat de la Seu Electrònica comporta la responsabilitat respecte a la integritat, veracitat i actualització de la informació i els serveis per part de l’Ajuntament de Vilanova del Camí.