La Diputació de Tarragona gestiona el padró municipal del 80% del municipis de la província

La Diputació de Tarragona gestiona actualment el padró municipal d’habitants de 145 municipis de la província de Tarragona. Aquesta xifra augmentarà properament gràcies a la inclusió dels municipis de Les Borges del Camp, La Fatarella, Sant Jaume d’Enveja i Santa Oliva que han delegat a la Unitat d’Informàtica Municipal i Cartografia del Servei d’Assistència Municipal (SAM) la gestió dels seus padrons municipals i convertint, d’aquesta manera, a la Diputació de Tarragona en l’administració que gestiona el padró municipal del 80% del municipis que hi ha a la província.

Pel que fa al nombre d’habitants, la Unitat d’Informàtica Municipal i Cartografia del Servei d’Assistència Municipal (SAM) gestiona el padró de 209.435 persones, és a dir, el 26% dels habitants de la província de Tarragona.

La Diputació de Tarragona gestiona les dades del padró d’aquests 149 municipis i les connecta amb altres administracions gràcies al servei Padró Municipal d’habitants de Via Oberta. Aquest servei, desenvolupat pel Consorci AOC, ofereix el padró de 814 ajuntaments catalans que representa el 87,4 de la població catalana.