L’ACM presenta la primera aplicació d’una entitat municipalista

acm01PeqCuadL’Associació Catalana de Municipis (ACM) ha presentat la primera aplicació per a mòbils d’una entitat municipalista creada específicament per a donar servei al món local.

L’aplicació, que es pot descarregar de forma gratuïta, és un còpia del tradicional directori d’institucions en paper que edita anualment l’ACM. Permet accedir a una multitud de dades i contactes de les diferents administracions catalanes, com ara la Generalitat de Catalunya, Ajuntaments, Diputacions, Consells Comarcals, Entitats Municipals Descentralitzades, etcètera. S’hi pot trobar el nom dels principals representants públics, com l’alcalde o alcaldessa de qualsevol municipi, telèfons, adreces de correu i pàgines web i totes les dades fonamentals d’un arxiu local mitjançant una fàcil i còmoda aplicació de recerca.

Per a facilitar l’accés a les dades, permet enviar directament un correu electrònic, accedir a la pàgina web i localitzar la institució a Google Maps. A més, també ofereix les dades de contactes dels diferents mitjans de comunicació de Catalunya, amb els seus responsables, telèfons, adreces i webs públiques.

L’aplicació es diu ACM i es pot descarregar a l’App Store d’Apple i al Play Store d’Android.acm02PEQ