L’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú adopta l’e-TAULER

El proper 1 de juny, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú posarà en funcionament l’e-TAULER, el servei del Consorci AOC que permet la publicació i la gestió d’edictes electrònics mitjançant Internet. Emparant-se en l’article 12 de la Llei 11/2007 LAESCP, l’e-TAULER serà l’únic mitjà de publicació d’edictes i anuncis, i estarà regulat per un decret d’alcaldia, d’acord amb l’ordenança municipal d’administració electrònica.

Aquest ens local utilitzarà a més les funcionalitats de l’e-TAULER per a la creació d’organismes dependents per descentralitzar la publicació d’edictes per àrees municipals que treballaran de manera autònoma.

A la seu electrònica de l’Ajuntament, la pàgina d’edictes i anuncis serà substituïda pel nou tauler d’edictes electrònic en el moment que finalitzin els períodes d’exposició del nou decret.

El servei e-TAULER està a producció i es troba disponible per a totes les administracions públiques catalanes. Podeu entrar a l’enllaç següent si voleu sol·licitar l’e-TAULER.

El clàssic tauler d’edictes i anuncis desapareixerà en breu del vestíbul de l’AjuntamentFoto: Ajuntament de Vilanova i la Geltrú