Us recordem que l’Agència Catalana de Certificació disposa de dos canals a Youtube, el canal idCAT (disponible clicant aquí) i el canal CATCert (disponible clicant aquí).
Al canal idCAT, el ciutadà pot consultar diferents vídeos, als apartats Tràmits i usos, Tutorials i L’idCAT als mitjans. Dins de l’apartat Tràmits i usos, el ciutadà té a la seva disposició vídeos que mostren com consultar el saldo de punts del carnet de conduir amb l’idCAT (visualitzat 4.252 vegades) o com consultar l’informe de vida laboral amb l’idCAT (que té 4.751 visualitzacions). El vídeo més consultat, però, és el de Sol·licitud del certificat de naixement amb l’idCAT, amb 5.434 visualitzacions.
Dins de l’apartat Tutorials, els vídeos més consultats són els que mostren com es fa la Renovació de l’idCAT (7.322 visualitzacions) i com es fa la Còpia de l’idCAT per poder-lo utilitzar a diferents ordinadors (amb 9.510 reproduccions).

Al canal CATCert podeu trobar, entre d’altres, vídeos de Conceptes bàsics o de Suport tècnic. Pel que fa al servei idCAT, a l’apartat ER idCAT teniu vídeos que mostren, pas a pas, com es fan les diferents operacions d’emissió i gestió del certificat idCAT.

Des del servei idCAT creiem que aquests dos canals són una molt bona eina per resoldre una gran part dels dubtes relacionats amb el servei. Especialment important és el canal idCAT, ja que és un lloc on el ciutadà pot trobar molta informació que, altrament, ha d’obtenir contactant amb el nostre Centre d’Atenció a l’Usuari o preguntant directament als operadors de l’Entitat de Registre idCAT.

Per tot l’anterior, us encoratgem a potenciar aquest mitjà de comunicació entre el ciutadà i el servei idCAT, amb l’objectiu que l’ús del certificat idCAT segueixi augmentant.