La Comissió Europea aposta perquè tota la contractació sigui electrònica el 2016

Per aquesta notícia ens assabentem que, amb l’objectiu de resoldre la manca d’empenta dels estats membres en la implantació de la contractació electrònica, malgrat els evidents estalvis que aquesta comportaria, la Comissió Europea ha publicat la comunicació ‘Delivering savings for Europe: moving to full e-procurement for all public purchases by 2016’  que estableix una estratègia per tal que l’any 2016 el 100% de la contractació pública sigui electrònica.

En aquest sentit el 26 de juny de 2012 tindrà lloc la Conferència ‘Contractació electrònica. Reptes i oportunitats’ on es discutiran els beneficis i les accions per a dur a terme aquest ambiciós objectiu.

Més informació sobre l’estratègia de contractació electrònica europea aquí

Comentaris

  • Carles de Mena ha dit:

    Diverses són les gestions, els treballs i els estudis que s’estan realitzant per tal de poder dur a terme l’objectiu proposat des d’Europa. Cadrà, doncs, estar al corrent de tots aquells avenços que portin a una contractació pública electrònica real, no només des del punt de vista tecnològic, sinó també procedimental i normatiu.

    D’interès és doncs, la proposta de Directiva del Parlament Europeu i del Consell, aprovada el proppassat 20 de desembre de 2011 i que es va publicar al DOUE el 5 d’abril de 2012.

    Enllaç: http://eur-lex.europa.eu/LexUriServ/LexUriServ.do?uri=COM:2011:0896:FIN:ES:PDF

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *