Canvi en el procés d’inscripció a les formacions d’operador idCAT

Amb l’objectiu de fer una gestió més automatitzada de les inscripcions a la formació d’operador d’entitat de registre idCAT, des del servei hem canviat el procés que fins ara s’estava seguint al respecte.
Actualment tota la gestió sobre assistents, properes formacions, etc., es feia mitjançant correus electrònics entre el responsable del servei de l’entitat de registre i la bústia er.idcat. Això feia que si un correu electrònic no arribava per alguna raó, perquè hi havia algun problema amb el servidor de correu, etc. podia ser problemàtic.
A partir d’ara, existeix un apartat dins del web de CATCert amb informació sobre les properes formacions d’operador idCAT. L’enllaç d’aquest apartat és el següent: http://www.catcert.net/RECURSOS/Formacio/Formacio-presencial/Operadors-ER-idCAT. L’únic que ha de fer el responsable del servei és entrar al formulari d’inscripció d’un curs (per exemple, el del 16/05) i escriure les dades de l’assistent (o assistents).
Un cop fet això, el servei idCAT rebrà les dades de l’assistent, i l’inclourà al llistat d’assistents. Com que l’aforament és limitat a 18 persones, i pot haver baixes d’última hora, etc. el mail de confirmació d’inscripció de l’operador s’enviarà quan es tanqui el període d’inscripció, una setmana abans del curs.
Recordeu que abans de poder inscriure un operador al curs, és necessari que l’entitat de registre hagi enviat prèviament la sol•licitud d’emissió del certificat d’operador idCAT, que recordeu que es lliura el dia de la formació. Com ja us hem indicat en anteriors comunicacions, l’heu de fer arribar per l’EACAT (www.eacat.cat), a “Tràmits>Certificats digitals>Servei de certificació de CATCert>idCAT:sol. certificats operador”.