El Consorci AOC participa a la III Jornada d’Administració electrònica del Consell Comarcal del Maresme

Divendres 29 d’abril va tenir lloc al Consell Comarcal del Maresme la tercera edició de la Jornada sobre Administració electrònica. La sessió la va obrir el responsable del Consell Comarcal que va analitzar l’ús que fa aquest ens de la plataforma EACAT, que tenen operativa des de l’octubre de l’any passat. També és va realitzar una demostració en línia d’una tramesa de dades i fitxers.

Tot seguit, Josep Llopis, cap de l’àrea d’Implantació del Consorci AOC, i Carles Ferrer, cap de projectes d’aquesta àrea, van ser els encarregats d’explicar les darreres novetats de l’EACAT i els nous serveis en desenvolupament a més de presentar els serveis del Consorci AOC Via Oberta i e.FACT (factura electrònica), del qual també se’n va fer una demostració en línia.

Després de la pausa, es va detallar l’experiència de l’ajuntament de Vilassar de Dalt després de la posada en marxa del servei e-NOTUM del Consorci.

Per acabar, el Consell Comarcal va explicar el projecte de xarxa ampla del Maresme, finançat pel FEDER i el PUOSC i que es troba en període de licitació.