En el transcurs d’aquest espai un dels aspectes claus on incidirem és en el coneixement de l’e-TRAM i tots els seus serveis.

Sigui per a millorar la nostra gestió interna, sigui per entendre millor que ens ofereix, sigui simplement per curiositat… sigui pel motiu que sigui o per tots alhora, estic segur que un bon coneixement de la plataforma repercutirà en un increment de l’ús final de la tramitació electrònica per part de la ciutadania, un objectiu que cal sempre tenir present.

Evidentment cal treballar… I l’e-TRAM ha d’avançar en aspectes com l’usabilitat, la capacitat d’autogestió o d’integració, també disposar de més tràmits… Però també és bàsic que el treballador públic, el verdader impulsor del servei, el conegui, li perdi la por i pugui anar desplegant aquelles opcions, tant les disponibles com les que en breu  vindran, i aquesta tasca l’anirem fent conjuntament des d’aquest espai.

De moment poso a la vostra disposició un parell de vídeos pensants per fomentar l’ús per part de la ciutadania que us convido a lincar desde la vostra pàgina web:

http://www.aoc.cat/index.php/ezwebin_site/content/view/full/2811

Comentaris

 • helena ha dit:

  Bon dia,

  em sembla interessant el tema de lincar els dos vídeos, seria possible posar-los a la pàgina de presentació dels tràmits? , en el cas de la Garrotxa: https://tram.ajuntaments.info/etracc/004/catala/principal/20AB29E7AA6646CBA7E396C16672FE94.asp

  Si no fos possible hauria de deixar de fer servir la pàgina de presentació que ens oferiu i fer-ne una de pròpia, que no és pas un problema, però aniria bé poder aprofitar la vostra pàgina.

  gràcies.

  Helena

  • ferranfarriol ha dit:

   Bon dia Helena;

   En primer lloc moltes gràcies per participar !

   Dir-te que la teva idea d’incloure els links a la pàgina de catàleg la trobo realment interessant, i ja l’he incorporat com a millora per a la nova versió que estem treballant de l’e-TRAM.

   Tot i això, navegant pel teu web et proposo una tasca ben senzilla… he vist que disposes d’una pàgina informativa prèvia a l’entrada al catàleg de tràmits:

   http://www.infogarrotxa.com

   Crec que podries aprofitar aquest entorn per a realitzar un link o bànner contra els vídeos. És una solució temporal a l’espera de disposar del nou lloc web de catàleg e-TRAM, un dels aspectes que amb la nova versió millorem enormement.

   Les previsions actuals dels treballs per aquesta nova versió indiquen que estarà desenvolupada aquest desembre , pel que durant el primer trimestre 2012 anirem migrant les diferents webs municipals i comarcals.

   Bé, reitero les gràcies per la teva participació, i durant els propers posts aniré explicant les diferents millores a l’e-TRAM que, sincerament, crec que les trobareu molt interessants.

   Atentament;

   Ferran

 • Xavier ha dit:

  Bon dia,

  Des de sempre he considerat una excel·lent iniciativa l’eTRAM. Els vídeos ajudaran a fer-ne un ús més profund. Com a suggeriment per a millorar, ja que utilitzem aquest format, no creieu que hauria de tenir só? Sembla estrany un vídeo on no hi ha só (jo em vaig passar una bona estona mirant els controls del meu equip :-(.

  Pel demès em sembla una molt bona iniciativa. Altres consideracions crec que en Ferran ja les té presents per la propera versió, que esperem poder-la veure aviat.

  Enhorabona també per aquest espai !

  Xavier

  • ferranfarriol ha dit:

   Gràcies Xavier,

   M’apunto la idea del só per a futurs videos ! la intenció és la de preparar-ne de nous que vagin recullint el conjunt de noves funcionalitats que estem treballant.

   Al proper post us començaré a explicar les diferents millores previstes, amb la previsió que a finals d’any els primers ajuntaments puguin estar en el nou format per, durant el primer trimestre de l’any 2012, anar-hi incorporant tot el gruix d’ajuntaments.

   Atentament;

   Ferran

   Ferran

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *