Milloren els visualitzadors del servei IDEC-Local

Actualment hi ha més de 360 entitats locals que fan ús i han incorporat en les seves pàgines web un o més dels diferents tipus de visualitzadors de mapes (carrer, mapes generals, intern, ràpid, etc.). El disseny i les funcionalitats d’aquests visors han anat canviant al llarg del temps de manera que en aquests moments hi ha diferents versions segons la data de posada en funcionament o les funcionalitats requerides.

Des del Consorci AOC creiem que ara és el moment d’unificar les diferents versions dels visualitzadors en una nova eina per disposar d’un visualitzador amb més serveis, molt més usable, intuïtiu i accessible, amb l’objectiu de millorar els nostres serveis de geolocalització per apropar-los a les necessitats de la ciutadania.

En aquest sentit, en els darrers mesos s’ha estat treballant intensament en aquesta eina que ha incorporat millores evidents de disseny i navegació, així com en la integració de cartografies provinents de Google Maps i del servei de l’Institut Cartogràfic de Catalunya amb tecnologia de Google Maps. Podeu entrar a l’enllaç següent si voleu veure l’aspecte del nou visualitzador.

Per tal de facilitar la tasca als administradors dels sistemes locals, a partir de dimecres 27 de gener es posarà en marxa un procés automàtic que substituirà els visualitzadors actuals pel nou disseny, tot respectant els continguts (capes, colors corporatius, texts, etc.) dels actuals. També es farà arribar als administradors un document amb instruccions i aspectes tècnics que cal conèixer sobre el nou visualitzador.

Per a qualsevol dubte o aclariment, podeu adreçar-vos al suport tècnic del servei IDEC-Local (idec@icc.cat). També us convidem a donar-nos la vostra opinió o a fer-nos arribar els vostres suggeriments per a la millora continua del servei a l’adreça implantacio@aoc.cat.