El Consorci AOC, present a Municipàlia i al Tecnimap

Amb l’objectiu de donar a conèixer el l’activitat principal del Consorci AOC, la interoperabilitat, i els projectes i serveis que ofereix, el Consorci estarà present a dues cites indispensables: Municipàlia i Tecnimap.

Municipàlia, el saló internacional d’equipaments i serveis municipals, celebra aquest any la seva catorzena edició del 23 al 26 d’octubre. El darrer dia tindrà lloc una nova Diada AOC, en la que hi intervindran, entre altres, Juan Miguel Márquez, del Ministeri d’Administracions Públiques, que parlarà sobre el dret d’accés a l ‘e-administració; Joan A. Olivares, director gerent del Consorci AOC, que detallarà els projectes i serveis del Consorci AOC; Jordi Masias , director general de l’Agència Catalana de Certificació- CATCert, que explicarà, entre altres temes, els nous projectes de l’Agència, l’iArxiu i el PASSI i, finalment, Jordi López, director general de Localret i Estanis Vayreda, cap de l’Àrea de Societat de la Informació d’aquest ens, exposaran el nous projectes de Localret pels governs locals.

Per la seva part, la desena edició de les Jornades sobre Tecnologies de la Informació per a la Modernització de les Administraciones Públiques, Tecnimap, tenen lloc a Gijon els dies 27 a 30 de novembre. Organitzades pel Ministeri d’Administracions Públiques, són un espai d’intercanvi d’experiències, idees i projectes en matèria de tecnologies de la informació i els serveis públics. En aquest sentit, responsables de la Generalitat de Catalunya i Localret tindran programades unes ponències per explicar el model català de l’Administració, els nous serveis i projectes.