Ja podeu sol·licitar el registre de dominis .cat a través de l’EACAT

A partir d’avui, dilluns 13 de febrer, ja està disponible a l’extranet de les administracions catalanes, l’eaCat (www.eacat.net), el formulari de sol·licitud del registre del domini .cat.

Com ja sabreu, el Consorci AOC mitjançant la signatura d’un conveni amb la Fundació PuntCat, s’ofereix com a distribuïdor del domini a les administracions catalanes (entitats locals i Generalitat). En el cas dels ens locals, el Consorci subvencionarà el preu del registre del domini durant dos anys, però només en el cas del domini relacionat amb el topònim de l’ens local. Cal afegir, que també se subvencionarà el certificat de dispositiu segur (CDS) associat a aquest domini que l’Agència Catalana de Certificació proveirà i que té una durada de quatre anys.

El Consorci posa ara, i a través de l’eaCat, a disposició dels ajuntaments, consells comarcals i diputacions de Catalunya un formulari de sol·licitud que trobareu a la pestanya de subvencions i que constarà de dues parts diferenciades: una destinada a la so·licitud del domini relacionat amb el topònim, i l’altra, destinada a la sol·licitud d’altres dominis relacionats amb l’ens local, que podran ser tants com vulgui l’ens local sol·licitant, tot i que aquests aniran al seu càrrec.

Als efectes d’emplenar correctament aquest formulari de sol·licitud, cal que poseu especial atenció a les ajudes en línia que anireu trobant.

Per a qualsevol dubte, us podeu posar en contacte amb el Servei d’Atenció a l’ Usuari (SAU) del Consorci AOC, a través del seu telèfon o del seu correu electrònic.

Telèfon SAU eaCat: 902.877.879 Correu electrònic SAU: sau.eacat@aocat.net

Telèfon CatCert: 902.901.080