Sessió explicativa i d’adhesió als projectes del Consorci AOC al Consell Comarcal de les Garrigues

El proppassat dimarts 16 de maig i a la seu del Consell Comarcal de les Garrigues a Les Borges Blanques (Lleida), va tenir lloc, sota la presidència del Sr. Juli Muro i Manso, president del Consell, la celebració d’una Sessió explicativa i d’adhesió als projectes del Consorci AOC.

Amb l’assistència de diferents alcaldes i secretaris de la comarca, Joan A. Olivares, director gerent del Consorci juntament amb Jordi Masias, director de l’Agència Catalana de Certificació- CATCert i Lucio Villasol, cap de Projectes de Localret van explicar els projectes del Consorci AOC des de la perspectiva de la col·laboració i l’ intercanvi d’informacions entre les administracions així com el funcionament de la plataforma eaCat, l’extranet de les administracions públiques catalanes.

En el decurs de l’acte, que va tenir una notable acollida , es van signar electrònicament els convenis d’ adhesió al projecte e-TRAM, el Mòdul de Tramitació Municipal, i el del Consell Comarcal com a Entitat de Registre de l’idCAT. Finalment els assistents van veure una demostració pràctica de l’ e-TRAM amb ús de signatura electrònica.