Signatura d’un conveni entre el Consorci Administració Oberta de Catalunya i el Consell Comarcal de la Noguera per a la implementació de l’e-TRAM en el marc de les Diades AOC

El passat, 12 de juny, a la seu del Consell Comarcal de La Noguera va tenir lloc l’acte de signatura del conveni de col·laboració amb el Consorci AOC per a la implementació del mòdul de tramitació telemàtica municipal e-TRAM.

Aquest conveni el varen signar digitalment el Sr. Josep Roig i Armengou, president del Consell Comarcal de la Noguera i el Sr. Joan A. Olivares i Obis, director gerent del Consorci AOC.

La signatura d’aquest conveni s’ha fet en el marc d’una sessió explicativa i d’adhesió als projectes del Consorci Administració Oberta i Electrònica al Consell Comarcal de la Noguera dirigida a alcaldes i secretaris de la comarca. En aquesta sessió, també van intervenir Josep Llopis, director de l’àrea de desenvolupament de projectes de l’Agència Catalana de Certificació i Lluís Just, representant de Localret, que van explicar els projectes del Consorci AOC des de la perspectiva de la col·laboració i l’intercanvi d’informacions entre les administracions així com el funcionament de la plataforma eaCat, l’extranet de les administracions públiques catalanes.

En el decurs de l’acte els assistents van poder veure una demostració pràctica de l’ e-TRAM amb ús de signatura electrònica.