Consorci Administració Oberta de Catalunya
Inici / COMUNICACIÓ / Notícies /

Publicada la versió 2.4 de l'eina web de signatura-e

El Consorci AOC ha publicat una nova versió de l'eina web de signatura-e que, respecte a la versió anterior, incorpora un parell de noves funcionalitats, correccions i/o millores de comportament així com una disminució de la mida de les llibreries.

L'eina web de signatura-e
Es tracta d'un applet per a la versió 1.5 (o superior) de la màquina virtual de Java, que facilita la integració de la funcionalitat de signatura electrònica en aplicacions web i que permet signar diferents formats de documents amb diferents formats de signatura.

La seva utilització redueix els esforços econòmics de les administracions públiques a l'hora de desenvolupar les seves aplicacions, facilita l'ús dels certificats digitals en les aplicacions i minimitza l'impacte de la integració de la signatura electrònica en aquest tipus d'aplicacions, introduint la signatura electrònica en els tràmits administratius de forma dinàmica i senzilla.

L'eina web de signatura-e va dirigida a qualsevol aplicació web de les administracions catalanes que requereixi de signatura electrònica amb diferents formats. Està disponible des del 2006.

Novetats de la versió 2.4 de l'eina web de signatura-e

Els canvis que inclou aquesta nova versió són:

                     Exemple 26: Signatura d'un PDF visible en totes les planes.
                     Exemple 27: Exportació d'un certificat.
                     Exemple 28: Exportació d'un certificat en mode embedded.

A l'enllaç següent trobareu el manual d'ús de l'eina web de signatura-e v2.4 (1,31 MB)

15/05/2012